2011 Events

NOTE: InvaderCON took place March 26-27, 2011.  The information on this page contains information for the convention from that weekend.  It does NOT pertain to a future event.

InvaderCON plans on hosting a number of events throughout the weekend for fans of all ages.   Please note that the schedule posted here is subject to change at any time.   That said, the information provided here should give you a general idea on how to plan your day.  The final schedule will be available at the registration desk at the event.

FRIDAY
6:00 PM (Registration) – Registration/Pass Pickup opens
8:00 PM (Main Events) – Pre-Reg Only Panel
10:00 PM (Registration) – Registration/Pass Pickup closes

SATURDAY
8:00 AM (Registration) – Registration/Pass Pickup opens
10:00 AM (Vendors Room) – Artist Ally/Dealer Room opens
10:00 AM (Main Events) – Opening Ceremonies
10:30 AM (Main Events) – Unproduced Invader ZIM Script Reading with the voice actors
11:00 AM (Main Events) – 45 minute Q&A with Richard Horvitz
11:00 AM (Workshops) – Invader ZIM Puppet Making Panel
11:00 AM (Autograph Table #1) – Rikki Simons for 1 hour
11:00 AM (Autograph Table #2) – Melissa Fahn for 1 hour
12:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Rikki Simons
12:00 PM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 1 hour
12:00 PM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 1 hour
1:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Melissa Fahn
1:00 PM (Autograph Table #1) – Eric Trueheart for 1 hour
1:00 PM (Workshops) – The Post Puppet Production Performance Panel! w/The Sci-Fi Janitors
2:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Andy Berman
2:00 PM (Workshops) – Eric Trueheart Lies About Writing on Invader ZIM, Part 1
2:00 PM (Autograph Table #1) – Rikki Simons for 1 hour
2:00 PM (Autograph Table #2) – Melissa Fahn for 1 hour
3:00 PM (Main Events) – Costume Contest Registration
3:00 PM (Workshops) – Coloring ZIM With Rikki Simons
3:00 PM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 1 hour
3:00 PM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 1 hour
3:30 PM (Main Events) – Costume Contest
4:00 PM (Workshops) – Soapy Waffles
4:00 PM (Autograph Table #1) – Rikki Simons for 1 hour
4:00 PM (Autograph Table #2) – Melissa Fahn for 1 hour
5:00 PM (Main Events) – Zim Music Video Contest
5:00 PM (Workshops) – Invader ZIM Taboo
5:00 PM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 1 hour
5:00 PM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 1 hour
6:00 PM (Main Events) – Working on ZIM Panel with Andy, Eric, Melissa, Richard and Rikki
6:00 PM (Vendors Room) – Artist Ally/Dealer Room closes
6:00 PM (Registration) – Registration/Pass Pickup closes
7:00 PM (Workshops) – Operation Head Pigeons Panel
7:30 PM (Main Events) – Room With a Moose Panel
8:00 PM (The Dinner Room) – Dinner of DOOM
10:00 PM (Main Events) – Dancin’ Like a Monkey Party

SUNDAY
10:00 AM (Registration) – Registration/Pass Pickup opens
8:00 AM (Workshops) – I’m Makin’ Waffles Breakfast
10:00 AM (Vendors Room) – Artist Ally/Dealer Room opens
10:30 AM (Main Events) – Room With a Moose Panel
10:30 AM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 30 minutes
10:30 AM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 30 minutes
11:00 AM (Workshops) – Swollen Eyeball Paranormal Panel
11:00 AM (Autograph Table #1) – Rikki Simons for 1 hour
11:00 AM (Autograph Table #2) – Melissa Fahn for 1 hour
12:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Rikki Simons
12:00 PM (Workshops) – Eric Trueheart Lies About Writing on Invader ZIM, Part 2
12:00 PM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 1 hour
12:00 PM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 1 hour
1:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Melissa Fahn
1:00 PM (Workshops) – Invader ZIM Jeopardy
1:00 PM (Registration) – Registration/Pass Pickup closes
1:00 PM (Autograph Table #1) – Eric Trueheart for 30 minutes
1:30 PM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 30 minutes
1:30 PM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 30 minutes
2:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Andy Berman
2:00 PM (Autograph Table #1) – Rikki Simons for 1 hour
2:00 PM (Autograph Table #2) – Melissa Fahn for 1 hour
3:00 PM (Main Events) – Working on ZIM Panel with Andy, Eric, Melissa, Richard and Rikki
3:00 PM (Workshops) – Behind the Masks with Bob and Carl: The Sci-Fi Janitors
4:00 PM (Main Events) – 45 minute Q&A with Richard Horvitz
4:00 PM (Workshops) – IZFAS Panel
4:00 PM (Autograph Table #1) – Rikki Simons for 1 hour
4:00 PM (Autograph Table #2) – Melissa Fahn for 1 hour
5:00 PM (Main Events) – Cosplay Contest Registration
5:00 PM (Autograph Table #1) – Richard Horvitz for 1 hour
5:00 PM (Autograph Table #2) – Andy Berman for 1 hour
5:00 PM (Vendors Room) – Artist Ally/Dealer Room closes
5:00 PM (Workshops) – Coloring ZIM With Rikki Simons
5:30 PM (Main Events) – Cosplay Contest
6:30 PM (Main Events) – Closing Ceremonies